ДІЛОВІ НОВИНИ ЛЬВОВА

15.12.2014
Автор: Lviv Convention Bureau

РОЗРОБЛЕНО ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЕКТ ЛЬВІВСЬКОГО КОНФЕРЕНЦ-ЦЕНТРУ

Lviv Convention Bureau спільно з Інститутом міста за сприянням Уряду Канади в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (РЕОП) підготували інвестиційний проект щодо будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центр та виставковий зал) на території міста Львова із загальною місткістю до 3500 осіб.

Побудова конференц-центру дозволить в майбутньому приймати масштабні заходи, що виведе Львів на новий економічний та діловий рівень.

ВИДАНО ПУТІВНИК ДІЛОВОЇ ГОСТИННОСТІ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ

Видано українською мовою «Львів. Путівник ділової гостинності». В цьому довіднику, так само як і в англійській версії, організатори заходів зможуть знайти необхідну інформацію про готелі, конференц-центри, унікальні заклади, заклади харчування та інформацію про їх місткість і розташування. Також у путівнику є багато корисної інформації про конференц-послуги, що можна отримати в місті, а також варіанти проведення дозвілля.  

PDF версія путівника українською мовою незабаром буде доступна на нашому сайті lvivconvention.com.ua.

ПОДАНО ЗАЯВКУ НА ПРОВЕДЕННЯ
18 СВІТОВОЇ АСАМБЛЕЇ «ЕМАУС» У МІСТІ ЛЬВОВІ

Lviv Convention Bureau спільно зі спільнотою взаємодопомоги «Оселя» подали заявку на проведення 18 Світової Асамблеї «Емаус» у місті Львові.

У разі отримання позитивної відповіді, у квітні 2016 року до Львова на тиждень приїдуть понад 500 делегатів із різних країн світу щоб взяти участь в обговореннях, пов’язаних із проблемою бідності. Проведення 18 Світової Асамблеї у Львові також дасть можливість поширити ідею міжнародного руху «Емаус» всією Україною та звернути увагу української держави, громадськості та засобів масової інформації до проблеми бідності, з якою стикається чимало громадян.

ПРЕДСТАВНИКИ LVIV CONVENTION BUREAU ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У MEET THE BIDDER

2 грудня Lviv Convention Bureau представляв потенціал Львова польським покупцям послуг на Meet the Bidder, що відбувся у Варшаві. Цей захід дав можливість зустрітися з 20-ма потенційними організаторами конференц-подій та масових заходів і представити їм ділові потужності та спектр послуг міста Львова.

Незабаром Lviv Convention Bureau представлятиме Львів на:
1-3 лютого – European Meetings and Events Conference, MPI, Краків  
11-12 лютого – захід ділової гостинності Convene, Вільнюс
15-17 лютого – MICE event for Central and Eastern Europe, Варшава

Спеціалізований форум ділової гостинності MMP Forum, www.mmp-forums.com,
23 березня - Київ, 26 березня – Варшава.

Запрошуємо партнерів долучатись до представлення міста на міжнародній арені!
 

ДІЛОВІ НОВИНИ ЛЬВОВА