УСПІШНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ РАЗОМ ІЗ VIEWSONIC

28.02.2014
Автор: Прес-служба компанії ViewSonic

Виняткова якість зображення лежить в основі всіх наших продуктів, що відображено в місії та ключових цінностях компанії. Завдяки постійному прагненню до підвищення якості, до впровадження інновацій і до розвитку партнерських відносин компанія ViewSonic швидко завоювала лідерські позиції на ринку комерційних моніторів і моніторів для освітніх установ.

Ми завжди враховуємо потреби наших клієнтів, прагнемо перевершити їхні очікування, встановити довгострокові партнерські зв'язки і налагодити довірливі стосунки з клієнтами. Ми пропонуємо надійні продукти, завдяки яким компанія ViewSonic вже протягом більш ніж двох десятиліть є провідним світовим виробником дисплеїв. Ми пропонуємо одну з найбільш ефективних гарантійних програм у галузі, а наші продукти, відмічені численними нагородами, забезпечують чудову продуктивність і високу якість і дають користувачам впевненість у результаті.

ПРЕДСТАВЛЯЄМО ТЕХНОЛОГІЮ VIEWSONIC ADVANCED CONNECT™ -
ЕКСПЕРТ У ГАЛУЗІ ПРОЕКТОРА

Технологія Advanced Connect™ призначена для досягнення максимальної ефективності використання обладнання. Проектори ViewSonic із технологією Advanced Connect™ підтримують безліч варіантів дротового і бездротового підключення, підвищуючи гнучкість роботи з проектором. Тепер можна проводити лекції чи відтворювати мультимедійний контент через ПК, планшетні комп'ютери, смартфони або безпосередньо з проектора.

Моделі:
PJD6235 | PJD6245 | PJD6345 | PJD6543w | PJD6544w | PJD7333 | PJD7533w | PJD8333s | PJD8353s | PJD8633ws | PJD8653s | Pro8520HD | Pro8600 | WPG-370

УНІВЕРСАЛЬНІ ПІДКЛЮЧЕННЯ:
МЕРЕЖЕВИЙ КАБЕЛЬ, WI-FI, USB ТА VPRESENTER

Комп'ютер можна підключити до проекторів Advanced Connect™ з використанням дротової або бездротової мережі або за допомогою кабелю USB. Додаток vPresenter дозволяє використовувати мобільні пристрої для демонстрації зображень і файлів за допомогою проектора через Wi-Fi підключення. Мережеві функції проектора економлять час при відображенні контенту з декількох комп'ютерів, підвищуючи ефективність презентацій.

При бездротовому підключенні на проектор можна передавати як зображення, так і звук залежно від моделі проектора. Для використання можливостей технології Advanced Connect потрібно модуль WPD-100.

VIEWSONIC VPRESENTER

Огляд
Тепер мобільні презентації стали ще доступнішими! Встановіть додаток на свій смартфон або планшет і передавайте слайди на проектор через Wi-Fi.

vPresenter (ViewSonic Wireless Presenter) забезпечує підтримку бездротового виведення з мобільного пристрою на проектор ViewSonic. Ця програма допоможе вам подолати розрив між вашим мобільним пристроєм і проектором через Wi-Fi з'єднання, що підвищить продуктивність та інтерактивність ваших презентацій.
Завантажте додаток БЕЗКОШТОВНО!

Характеристики:
- Photo viewer для фото-презентацій
- Декодер для файлів у форматі MS Office й PDF
- Web-браузер для перегляду інтернет-сторінок
- Live Camera для перегляду потокового відео з камери мобільного пристрою
- Live Draw для нотаток
Додаток vPresenter доступний у магазинах Apple App Store і Google Play.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ БЕЗ ПК

Проектори Advanced Connect™ оснащуються вхідними портами USB і вбудованим програмним забезпеченням для відкриття документів різних форматів, що зберігаються на картах пам'яті USB і на зовнішніх жорстких дисках, включаючи файли Word, PowerPoint і PDF. Інтегроване програмне забезпечення також дозволяє відтворювати мультимедійний контент, включаючи музику, відео та зображення, без необхідності підключення ПК чи виконання додаткових налаштувань.

ФУНКЦІЯ LIVE CAMERA

Функція Live Camera, реалізована в додатку vPresenter, дає можливість користувачам транслювати на екран потокове відео безпосередньо з камери мобільного пристрою. Така функція дозволяє присутнім на презентації спостерігати нерухомі об'єкти або відображати на великому екрані демонстрації чи досліди. Функція Live Camera не призначена і не підтримує перегляд відео-файлів, записаних на мобільному пристрої.

ФУНКЦІЯ LIVE DRAW

Функція Live Draw, реалізована в додатку vPresenter, дає можливість робити нотатки в режимі реального часу на матеріалах, що відображаються через планшетні ПК і смартфони Google Android або Apple. Такі нотатки можна зберігати або моментально оновлювати для більш ефективної взаємодії з аудиторією. Ті, що виступають, можуть під час промови робити записи і ділитися своїми ідеями с аудиторією, а також підкреслювати ключові моменти.

РОЗБИВКА ЕКРАНУ НА ЧОТИРИ ЧАСТИНИ

Функція розбивки екрану дозволяє одночасно виводити зображення з чотирьох ПК або мобільних приладів, підключених до проектора. Розбивка на декілька екранів може підвищити якість презентації чи уроку, оскільки для перегляду допоміжних зображень не треба буде перемикатися між різними додатками і переривати презентацію. Надзвичайно зручне рішення для компаній, які регулярно проводять відео-конференції зі своїми регіональними або закордонними колегами.

ШЛЮЗ ДЛЯ БЕЗДРОТОВИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ
(WIRELESS PRESENTATION GATEWAY - WPG)

WPG-370 є потужним бездротовим шлюзом для презентацій, який надає простий та зручний бездротовий доступ до будь-якого проектора з ПК, ноутбука або мобільного пристрою Android/Apple. Підтримується відтворення відео у форматі HD 1080p. Також реалізований стандарт Intel WiDi для плавного відображення відео високої чіткості з роздільною здатністю 1080p через бездротовий канал.

Сценарії використання WPG-370:
Технологія ViewSonic Advanced Connect підтримує мобільні операційні системи Android / iOS, що забезпечує реалізацію високоефективних інтерактивних функцій, таких як створення і збереження нотаток у режимі реального часу, не кажучи вже про можливість проведення презентацій без використання ПК.
В офісі (з використанням смартфона / планшета / ноутбука)
В освітніх установах (з використанням смартфона / планшета / ноутбука).

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ПРОЕКТОРІВ

Неперевершена якість зображення дозволила компанії ViewSonic стабільно лідирувати на ринку моніторів і проекторів. Інноваційні системи, які ми пропонуємо, допоможуть у досягненні мети і завдань, що стоять перед компаніями у найрізноманітніших сферах діяльності. Нові рішення, спрямовані на економію електроенергії, допомагають знизити негативний вплив на навколишнє середовище, а також дозволяють продовжити термін служби проекторів та їхніх компонентів для загального зменшення витрат. Інтерактивні ручки для презентацій та рішення для 3D відкривають нові горизонти, роблячи можливою розробку більш ефективних презентацій та навчальних матеріалів. Проектори ViewSonic пропонують кілька варіантів підключення, включаючи провідне, бездротове і підключення без використання ПК. Ці проектори відрізняються гнучкістю, простотою і зручністю експлуатації. Спеціалізовані мобільні додатки, такі як vPresenter, Live Cam і Live Draw, здатні перетворити планшети та мобільні пристрої, які швидко набирають популярність, на джерело контенту для проектора.

www.viewsonic.ru

У столітті цифрових технологій проектор став невід'ємним елементом сучасної навчальної аудиторії або конференц-залу. Постійно розширювана лінійка проекторів грунтується на нових технологіях, включаючи DLP (Digital Light Processing) і Laser / LED технології, а також на інноваційних функціях, таких як розширені мережеві можливості, підтримка інтерактивних ручок і 3D-інструментів, широкоформатний екран і дозвіл HD 1080p. Все це дозволяє більш ефективно організувати навчальний процес із застосуванням сучасних інтерактивних технологій.

ЕКОЛОГІЧНІ ПРОЕКТОРИ VIEWSONIC

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОЕКТОРІВ VIEWSONIC

 -Унікальна функція ViewSonic DynamicEco™ зменшує яскравість зображення і здатна зменшити енергоспоживання лампи на 70%. Ця функція також зменшує рівень шуму від вентилятора, дозволяючи аудиторії зосередитися на презентації, і подовжує термін служби лампи для зменшення сукупної вартості володіння.

- Завдяки функції Smart Restart проектор наприкінці презентації автоматично переходить у режим очікування після завершення презентації і залишається в цьому режимі протягом 150 секунд. У такому режимі яскравість проектора знижується до 30% для економії електроенергії. З режиму очікування проектор можна швидко перевести у звичайний режим без необхідності повторного виконання циклу включення.

- Високоефективні лампи, використовувані в проекторах ViewSonic, працюють на 150% довше. У режимі DynamicEco™ їхній термін служби складає 10000 годин. Для порівняння термін служби більшості ламп не перевищує 4000 годин. Це додає більш ніж 1 рік до загального терміну служби лампи (за умови експлуатації протягом 6:00 кожен робочий день), яка є найдорожчим компонентом проектора. Серед додаткових переваг можна назвати зниження витрат на заміну й екологічність.

- Системи з подвійним фільтром для захисту від пилу, доступні в ультракороткофокусних проекторах, ефективно захищають від попадання пилу в пристрій і зменшують кількість тепла, що виділяється проекторами. Ця передова технологія подовжує термін служби проектора і дозволяє забути про непотрібні витрати.

- У разі відсутності сигналу живлення проектора автоматично вимикається після закінчення періоду часу, заданого користувачем. Це ще одна функція для економії електроенергії і подовження терміну служби проектора.

ІНТЕРАКТИВНІСТЬ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Компанія ViewSonic постійно прагне до розробки нових технологій, допомагаючи викладачам у проведенні ефективних занять і дискусій. Підтримка ультракороткофокусного проектування, наявність шаблонів і таймерів допомагають зробити презентацію більш цілісною, а інфрачервоні ручки, вбудовані динаміки, підтримка 3D-технологій і субтитрів підвищують ефективність та інтерактивність виконуваних презентацій.

Ультракороткофокусні проектори ViewSonic підійдуть навіть для невеликих аудиторій. Можливість застосування інтерактивних технологій в найрізноманітніших умовах, підтримка двох інтерактивних ручок для спільної роботи викладача і студента із застосуванням програмного забезпечення ViewDraw II. Крім того, ці проектори допомагають викладачам проводити більш цікаві заняття завдяки наявності вбудованих шаблонів і ефектів.

ОСНОВНІ ІНТЕРАКТИВНІ ФУНКЦІЇ

- Ультракороткофокусні проектори здатні виводити зображення діагоналлю 70" з відстані всього за один крок від екрану. Вони ідеально підійдуть для створення великих зображень в аудиторіях з обмеженим простором, допоможуть уникнути тіней на екрані та засліплення викладачів і студентів при виконанні презентації.

- Додаткова інфрачервона камера та ручки дозволяють малювати просто на проектованому зображенні, перетворуючи екран зі презентацією на інтерактивну дошку. Перетворіть будь-яку стіну або стіл на інтерактивну робочу площину завдяки автоматичному калібруванню без необхідності застосування додаткового програмного забезпечення. Назва продукту: PJ-PEN-003. Інфрачервона камера.

- Проектори з підтримкою 3D. Оживіть свої лекції і зробіть уроки такими, що більше запам'ятовуються, використовуючи тривимірне зображення, створюване за допомогою інноваційних 3D-технологій і спеціальних окулярів (3D-окуляри купуються окремо). Назва продукту: PGD-250.

- Вбудовані динаміки потужністю 16 Вт і мікрофон. Якість роботи зі звуком поліпшується завдяки вбудованому мікрофону і двом динамікам потужністю 16 Вт, що забезпечує чудову чутність у будь-якому місці навчальної аудиторії або лекційного залу без використання додаткових зовнішніх пристроїв.

- ViewDraw™ II. Для того, щоб зробити можливою інтерактивну роботу, ПО ViewDraw II, пропонований компанією ViewSonic, працює з двома інтерактивними ручками, які дозволяють одночасно писати, робити нотатки і малювати на проектованому зображенні, зберігати знімки екрану і т. д.

- Підтримка двох ручок. Спільна командна робота є одним з основних факторів успішного навчання. Підтримка двох ручок і програмне забезпечення ViewSonic ViewDraw II уможливлюють ефективну інтерактивну роботу двох користувачів одночасно, щоб підвищити ефективність презентацій і аудиторних занять. PJ-PEN-003 отримується додатково.

- Вбудовані шаблони. Шаблони є вбудованими формами, такими як таблиці, схеми і графіки, на яких викладачі та студенти можуть малювати з використанням інтерактивних функцій проектора. В результаті можна швидко створювати потрібні ілюстрації з рівними лініями.

- Вбудований екранний таймер допомогає викладачам ефективно розподіляти час, щоб не затягувати час презентації та уникнути порушення навчального графіку.

- Вбудована функція декодування субтитрів Closed Caption підійде для вправ на аудіювання при проведенні мовних занять і дозволить створити більш інтерактивний навчальний процес. Щоб учні більш уважно слухали діалоги, субтитри за необхідності можна сховати.

 

VIEWSONIC - ВИСОКА ЯКІСТЬ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ

Компанія ViewSonic лідирує на ринку візуальних технологій вже понад два десятиліття. Проектори ViewSonic забезпечують максимальну якість візуалізації та яскравість кольорів, оснащуються високоякісними оптичними компонентами і підтримують відео високої чіткості. Додаткові функції, такі як коректування кольорів на екрані і оптичне збільшення, дають можливість легко адаптувати проектор до зовнішніх умов.

- Відео Full HD з розширенням 1080p. Проектори ViewSonic підтримають відео у форматі Full HD для досягнення максимальної якості зображень, що дозволяє оптимізувати навчальний процес. Зі збільшенням кількості доступного контенту Full HD переваги відео високої чіткості стають все більш очевидними при проектуванні на великих екранах.

- Завдяки входам HDMI і універсальним портам VGA проектори ViewSonic здатні підтримувати кілька підключених пристроїв одночасно. Порти HDMI призначені для отримання контенту з високою роздільною здатністю від таких пристроїв, як ПК, ноутбуки, відеокамери, програвачі Blu-ray та ігрові консолі.

- Новітня технологія BrilliantColor™ забезпечує виняткову чіткість і різкість зображення зі природною передачею кольору та високою ефективністю показу відео. Удосконалена шкала вибору кольору робить можливим точне і яскраве відтворення кольорів, створюючи більш чіткі зображення, на яких краще видно всі деталі.

- Поліпшений коефіцієнт контрастності 15 000:1 дозволяє зробити білий колір більш яскравим, а чорний – темнішим. Завдяки цьому на зображеннях, що проектуються, будуть видні навіть найдрібніші деталі по всьому колірному спектру. Точне відтворення кольорів і відтінків сірого при відображенні текстової та графічної інформації.

- Оптичне збільшення 1,6X. Проектори ViewSonic забезпечують більш яскраве, чітке і насичене кольорове зображення завдяки повністю скляному об'єктиву з 1,6-кратним оптичним збільшенням і підвищеною прозорістю. Об'єктив зі збільшенням дозволяє міняти розмір проектованого зображення в межах 50% без необхідності переміщення проектора, підвищуючи гнучкість при установці.

- Адаптація кольорів на экрані. Технологія коригування кольорів, запропонована компанією ViewSonic, дозволяє проектувати зображення навіть на екрани і поверхні, колір яких відрізняється від білого. Це передбачає автоматичне регулювання кольоровості і яскравості відповідно до кольору екрана. Таким чином, ваш проектор стає більш універсальним, і ви зможете використовувати його в найрізноманітніших умовах.

- Фільтр кольорового колеса. Захисний фільтр оберігає кольорове колесо, встановлене на проекторі, від попадання пилу, знижуючи ймовірність пошкодження його компонентів і подовжуючи термін служби проектора. На відміну від РК-проекторів відсутня необхідність в заміні.

РАЦІОНАЛЬНІСТЬ І ПРОСТОТА
УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТОРОМ

Проектори ViewSonic оснащені функціями і передовими програмними інструментами для більш зручного та ефективного управління, моніторингу та контролю одного або декількох проекторів по мережі.

Основні характеристики:
- Управління по мережі. Проектори ViewSonic оснащені вбудованою системою управління по мережі, яка включає в себе додаток Crestron RoomView®, сертифікацію AMX і стандарт PJ-Link. Усі разом ці компоненти дозволяють адміністраторам легко керувати парком устаткування, який може включати в себе до 250 проекторів. Доступна інноваційна система попереджувального повідомлення в реальному часі, яка інформує про споживану потужність, терміни служби ламп і наявність пристроїв, що додатково спрощує технічне обслуговування. Програмне забезпечення для мережевого управління - це ефективний спосіб обслуговування систем, який чудово підійде для освітніх установ.

- Інтелектуальний контроль температури. Вбудований датчик температури і система управління дозволяють ефективно підтримувати робочу температуру проектора, мінімізуючи швидкість вентилятора, зменшуючи рівень шуму і знижуючи витрати на електроенергію.

ПРОЕКТОРИ ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ПРИМІЩЕНЬ

Залежно від типу приміщень вам можуть знадобитися різні функції проектора. Нижче ви знайдете короткий опис функцій, які можуть бути для вас корисними.

Навчальні класи:
Можливість короткофокусного або ультракороткофокусного проектування дозволяє уникнути засліплення викладача і дає можливість працювати навіть у невеликих приміщеннях
• Інтерактивні інструменти, такі як інфрачервона камера і ручки для додавання нотаток і поправок.

Наукові лабораторії:
• Висока яскравість
• Мобільний додаток vPresenter із функцією Live Cam для детального спостерігання за науковими дослідами і для проведення демонстрацій
• Розбивка екрану на 4 частини для одночасного виведення декількох зображень через один проектор.

Лекційні зали:
• Висока яскравість для створення чітких зображень у великих приміщеннях
• Зображення з високою роздільною здатністю для зручності читання тексту, для спільного використання та демонстрації різних типів лекційних матеріалів.

Аудиторії:
• Висока яскравість для створення чітких зображень у великих приміщеннях
• Підтримка високої роздільної здатності і вбудовані динаміки для відображення мультимедійного контенту і для проведення більш ефектних презентацій.

www.viewsoniceurope.com

 
УСПІШНІ ПРЕЗЕНТАЦІЇ РАЗОМ ІЗ VIEWSONIC